Certificate energetice

         

         

          Kaliop Imobiliare  vă ajută sa obțineți un certificat energeticRapid si Ieftin în maxim 24 de ore. Vă asigurăm de tot profesionalismul nostru pentru realizarea unui certificat energetic corect întocmit fără a mai fi nevoie să te deplasezi. Astfel câștigi timp, beneficiezi de prețuri reduse ca și client Kaliop și de calitatea serviciilor oferite de colaboratorii nostri.

         Avem nevoie doar  de o copie după buletinul proprietarului, CF-ul și schița proprietății, iar noi vom trimite la dumneavoastra  acasă un auditor energetic pentru realizarea unei evaluări a imobilului.

                                                 NIMIC MAI SIMPLU ! 

 

Ce este certificatul de performanță energetică?

Prin certificat de performanță energetică se ințelege documentul oficial, elaborat de către un auditor energetic pentru clădiri, atestat de către organismele acreditate, care prezintă, într-un mod sintetic si standardizat performanța energetică a clădirii sau apartamentului.

Certificatul de performanță energetică va indica consumurile normate, in KWh/mp/an, pentru "încălzire", "apă caldă menajeră", "iluminat", "climatizare" și "ventilare" și va incadra imobilul / apartamentul intr-o clasă energetică. Aceste consumuri se vor calcula după un algoritm stabilit de catre o metodologie și vor ține cont de elemente precum starea imobilului, vechime, arhitectura, materiale utilizate, zona climatică, etc; în urma acestui calcul, imobilul va fi încadrat într-o clasă energetică  și i se va atribui o notă energetică.


Când trebuie să solicitați un certificat de performanță energetică

La 1 ianuarie 2011 a intrat in vigoare legea 372/2005, ce transpune Directiva 2002/91/CE a Parlamentului European. Această lege impune intocmirea unui certificat de performanță energetică în următoarele situații: 

  • La orice tranzacție imobiliară (contract de vanzare/cumpărare a unui imobil/apartament)
  • în cazul unui contract de închiriere a unui imobil/apartament;
  • La recepția finală a unei construcții noi;

                 

   PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE VĂ STĂM LA DISPOZIȚIE !